"Велику частину роботи проводимо непублічно": Як РПЦ рятує священників-колаборантів в Україні

Російська православна церква (РПЦ) разом із урядовими органами проводить роботу з обміну "гнаних священників та церковних діячів України". Про це пропагандистським ЗМІ РФ розповів представник РПЦ Володимир Легойда, передають Патріоти України.

"Ми разом із профільними органами державної влади докладаємо зусиль з метою обміну священників та православних громадських діячів з України... Велика частина роботи у сфері обміну полоненими відбувається поза публічною сферою", - заявив він.

Легойда зазначив, що РПЦ нещодавно брала участь у звільненні полонених українських солдатів угорського походження. Він також нагадав, що нещодавно за участю РПЦ обміняли українського письменника Яна Таксюра.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...