Верховна Рада проголосувала за Великий Герб України: Як він виглядає (фото)

На позачерговому засіданні 24 серпня у День Незалежності Верховна Рада в першому читанні прийняла за основу проєкт закону "Про великий Державний Герб". За проголосували 257 депутатів, проти - 11. Про це стало відомо з прямої трансляції, передають Патріоти України.

Комітет парламенту з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендував Верховній Раді прийняти за основу та в цілому законопроєкт про великий герб України ще 14 липня.

Нагадаємо, 19 листопада 2020 року переможцем визначено конкурсу на найкращий ескіз Великого герба України став Олексій Кохан, але його ескіз українці сприйняли скептично.

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...

"Можна констатувати": У ЗСУ пояснили, чому війська РФ замінили "Онікси" на "Іскандери" для обстрілів Одещини

понеділок, 6 травень 2024, 12:22

Для обстрілів Одеси й Одеської області росіяни останнім часом застосовують не "Онікси", а "Іскандери". Однією з причин переходу на ці ракети може бути вища ефективність "Іскандерів". Окрім того, ворог орієнтується на запаси свого озброєння. Таку думку ...