Відкрито кримінальне провадження: Спецслужби Латвії затримали людей російського пропагандистського холдингу Кисельова

Після події в Міністерстві закордонних справ Росії звинуватили Латвію в "кричущому нехтуванні свободи ЗМІ".

Дмитро Кисельов. Фото: 112 Україна.

Служба державної безпеки Латвії затримала кількох журналістів агентств Sputnik і Baltnews, що входять до складу російського холдингу “Росія сьогодні”. Про це повідомляє Delfi, передають Патріоти України.

За інформацією видання, серед затриманих-екс-головний редактор Baltnews Андрій Яковлєв, журналіст Андрій Солопенко, журналістка Baltnews Алла Березовська. Після допитів їх відпустили під підписку про невиїзд. Відносно зазначених осіб відкрито кримінальну справу за фактом порушення режиму санкцій ЄС.

Зокрема, санкції були введені проти гендиректора агентства “Росія сьогодні” Дмитра Кисельова. У свою чергу підозрювані журналісти стверджують, що до їх роботи санкції проти Кисельова ніякого відношення не мають. Після події в Міністерстві закордонних справ Росії звинуватили Латвію в “кричущому нехтуванні свободи ЗМІ”.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...