"Відкрити очі" американцям: ​Сестра Дональда Трампа переконана в його безпринципності і брехливості

Поважна леді у минулому суддя, а заяви були зроблені непублічно й записані розторопною родичкою

Меріенн Трамп Беррі, старша сестра президента США Дональда Трампа, розкритикувала його політику «нульової терпимості» щодо мігрантів і назвала безпринципною, жорстокою і фальшивою людиною. Про це свідчить таємно записана на плівку її розмова з племінницею американського лідера Мері Трамп. Плівка надана газеті The Washington Post, зазначають Патріоти України.

83-річна Трамп Беррі – відставна суддя. В ході бесіди з племінницею американського лідера вона засудила дії влади, які притягали мігрантів до кримінальної відповідальності і розлучали дорослих з дітьми на кордоні. «У нього немає принципів. Абсолютно ніяких. (...) Якщо ти релігійна людина, ти б хотів допомагати людям, а не займатися ось цим», – обурилася вона, додавши, що Трампу не можна довіряти.

На думку сестри господаря Білого дому, Трамп постійно змінює позицію, погано готується до виступів і бреше. Вона припустила, що її брат «взагалі нічого не читає», маючи на увазі доповіді відомств, які потрапляють на стіл до президента.

16 серпень помер молодший брат глави держави Роберт Трамп. Йому було 72 роки. Незадовго до смерті його доставили в Пресвітеріанський госпіталь через «важке захворювання». Однак подробиць не наводилося.
Роберт Трамп цього літа намагався через суд заборонити публікацію книги Мері Трамп, дочки їх покійного брата Фреда «Занадто багато і завжди бракує: як моя сім’я створила найнебезпечнішу людину в світі».

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...