Відкриваються великі перспективи: Німецький концерн Rheinmetall заснував спільне підприємство з "Укроборонпромом", щоб виробляти танки в Україні

Німецький концерн Rheinmetall заснував підприємство з "Укроборонпромом", щоб ремонтувати і виробляти танки в Україні

Німецький концерн Rheinmetall стає центральним постачальником німецького обладнання Україні. Він створив спільне підприємство з українською державною компанією "Укроборонпром", передають Патріоти України.

"Контракти підписані", - сказав генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер. Співпраця охоплює технічне обслуговування і ремонт бронетехніки, паралельно ведеться підготовка будівництва танків.

"Співпраця по танках - це тільки перший крок", - зазначили журналісти. Rheinmetall буде володіти 51-відсотковою більшістю в новій компанії, а також візьме на себе управління компанією.

"Україна виграє від комплексної передачі технологій і короткострокових поставок військової техніки з Німеччини", - заявив Армін Паппергер.

Паппергер нещодавно був в Україні, щоб обговорити основи співпраці з президентом Володимиром Зеленським. Зараз Київ залежить від підтримки західних країн для проведення запланованого весняного наступу на російські війська.

Раніше повідомлялося, що німецький концерн Rheinmetall готовий виробляти в Україні танки, системи ППО і боєприпаси, підтвердив глава концерну Армін Паппергер. Вже найближчими тижнями найбільша оборонна компанія Німеччини спробує укласти відповідні угоди.

Кількість загиблих внаслідок удару по Харкову зросла

субота, 18 травень 2024, 12:45

Кількість загиблих внаслідок удару РФ по Харкову у п’ятницю, 17 травня, зросла до чотирьох — у лікарні помер 33-річний чоловік, який отримав поранення. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. За його слова...

Потрібно було менше години: Українські спецназівці знищили російських штурмовиків (відео)

субота, 18 травень 2024, 12:30

Спецназівці Нацгвардії знищили цілу групу російських окупантів, які штурмували позиції Сил оборони України. На це пішло не більше години. "Штурмова група ворога рухалась не підозрюючи що за ними спостерігають пілоти БПЛА 2 окремого загону Центру спеціа...