Відлуння з могили СРСР: Росія повинна допомогти Україні, - соратник Михайла Горбачова

"Росія повинна допомогти Україні": Радник Горбачова Віктор Мироненко в екстазі від перемоги Зеленського.

Радник екс-президента Радянського Союзу Михайла Горбачова Віктор Мироненко.Чергові президентські вибори в Україні показали, що країна обрала свій шлях – в інтересах Росії допомогти їй пройти його до кінця, інформують Патріоти України.

Таку думку висловив російський вчений-історик, радник екс-президента Радянського Союзу Михайла Горбачова Віктор Мироненко.

"Я в захваті від того, що зробили українці на останніх виборах", – заявив він про вибори президента та парламенту 2019 року.

На думку Мироненка, "ці вибори показали, що Україна обрала свій шлях. Якщо хочете, це шлях повернення в свою рідну європейську цивілізацію, це шлях відновлення певних норм внутрішнього життя і зовнішнього життя, це шлях до сучасної, процвітаючої, демократичної, правової держави. І, незважаючи на всі старання ззовні і зсередини, вона продовжує йти цим шляхом".

Як переконаний історик, "в інтересах Росії, в інтересах усього світу допомогти Україні цей шлях пройти до кінця".

У цьому контексті він зауважив: "Росія спить. Я думаю, під впливом кінської дози політичного цинізму, тієї ж геополітики. Коли вона прокинеться, я впевнений, те, що вона побачить, їй дуже не сподобається. І мені б дуже хотілося, щоб, коли вона прокинеться, поруч був приклад процвітаючої, близької за історією і за характером країни, такої, як Україна. Тоді і Росія рушить цим шляхом".

Джерело: Обозреватель

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...