Відмінна ціль для ЗСУ: РосЗМІ повідомили про приїзд начальника Генштабу Росії в Україну (фото)

Російські ЗМІ повідомляють, що начальник Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов приїхав на тимчасово окуповані території України. Нібито для перевірки, передають Патріоти України.

Як повідомляє ria.ru, Герасимов перевірив угруповання російських військ, які задіяні у так званій "спеціальній військовій операції" в Україні".

При цьому росЗМІ публікують кадри з Герасимовим у командному пункті, який минулого тижня нібито відвідував Міністр оборони РФ Сергій Шойгу. На цей час точно невідомо, чи дійсно Герасимов перетинав український кордон.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...