"Відмовляються йти на вірну смерть": Родичі "мобіків" поскаржилися Путіну, що тих б'ють свої ж командири (відео)

У Росії родичі мобілізованих продовжують записувати відеозвернення до президента РФ Володимира Путіна. Чергове звернення записали дружини та матері "мобиків" з Алтайського краю, вони поскаржилися, що їхніх чоловіків та синів не відпускають у відпустки та б'ють власні командири, передають Патріоти України.

Росіянки чомусь вірять, що "на вірну смерть" мобілізованих росіян відправляють без відома диктатора, при цьому вони заявляють, що повністю підтримують рішення Путіна про вторгнення в Україну. Про це пише російське видання ASTRA.

За даними видання, звернення записали родички мобілізованого полку 1442 (в/ч 95383) з Алтайського краю. Вони поскаржилися Путіну на погані умови служби, відсутність відпусток та побиття їхніх рідних командирами.

"Родичі скаржаться, що командир полку з позивним "Гром" відправляє їх чоловіків знову і знову в бій, не даючи можливості відпочити. За словами жінок, командир "під загрозою життю змушує повертатися на позиції за будь-яку ціну, які вже зайняті противником, де немає можливості закріпитися та сховатися від обстрілів, без належної артпідтримки", – пише ASTRA.

Росіянки заявили, що їхні чоловіки та сини відмовляються від участі у бойових діях, за це їх жорстоко б'ють.

"Розуміючи складність ситуації, наші чоловіки відмовляються йти на вірну смерть. За відмову наших чоловіків б'ють і все одно відправляють у бій. Заходячи на позиції, не дають вийти назад і вивести поранених, обстрілюють їх. Наші чоловіки змушені оборонятися не лише від супротивника, але і від своїх, які мають допомагати, а не вбивати їх", — скаржаться Путіну росіянки.

Вони додають, що "цілком підтримують" рішення диктатора про вторгнення в Україну та окупацію українських земель. І вимагають обмежити термін перебування мобілізованих на війні на законодавчому рівні до року.


Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали:

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...