Відверто показав, на кого працює: Кива в ефірі "Росія 1" виступив за злиття України з РФ (відео)

Нардеп від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива у розмові з російськими пропагандистами заявив, що Україна має стати частиною єдиної держави з Російською Федерацією. Таку заяву він зробив в ефірі російського федерального телеканалу "Росія 1", зазначають Патріоти України.

Хто може коментувати зовнішню політику України: Зеленський визначив перелікЗа словами Киви, останні 8 років Росія нарощувала військовий потенціал, щоб тепер "диктувати умови" і забрати "своє" - всю територію України.

"Сьогодні, через 8 років, Росія почала диктувати умови і заявляти про свої права. Правах на ту територію, яка, дійсно, на мою думку, повинна знаходитися в одному Союзі. Нашому слов'янському союзі", - сказав він.

Він високо оцінив політику Кремля і виправдав окупацію Криму у своїх репліках. "Це чудова політична гра, яка заслуговує на повагу... Вісім років тому ви віддали Україну, але забрали Крим, а через вісім років ви прийшли за всім", - продовжив Ківа.

Роздуми українського політика перервала російська пропагандистка, ведуча шоу Ольга Скабєєва. "Небезпечно міркуєте", - сказала вона, уточнивши, чи не переїхав Кива до Росії.

Однак це не змусило Киву зупинитися. Він продовжив озвучувати свою думку про ситуацію в Україні, заявляти про "колонізацію" країнами Заходу, закликати Росію "зіграти ключову роль в майбутньому країни". Також Кива виступив за об'єднання слов'янських народів для того, щоб дати відсіч заходу.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...