Війна vs морози: Яка сторона виграє від зміни погоди і на чию руку зіграє похолодання

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, яким військовим буде гірше від похоладання і зміни погоди - українським чи російським, передають Патріоти України.

Експерт підтвердив, що низькі температури, бездоріжжя, дощі знижують бойову активність через те, що ускладнені переміщення техніки та логістика. Він наголосив, що виграє та сторона, яка краще підготує своїх солдат.

"Солдату потрібно дати більше часу на те, що висохнути і зігрітися. Виграє та сторона, яка краще підготує своїх солдат. Та сторона, яка забезпечить теплими речами, речами та взуттям, які не промокають. Та сторона, яка обладнає біля позицій пункти обігріву особового складу, щоб люди могли прийти посушитися, зігрітися і поїсти гарячої їжі. Тому що сидіти в сирому окопі, який наповнюється водою під час дощу – це ні одна людина довго не витримає", — каже Жданов.

Він звернув увагу на проблеми Росії з мобілізацією, де "чмобіки" змушені купувати за свої гроші все необхідне.

"Де їм видають кирзові чоботи, що промокають, де, замість шкарпетків видають портянки і дай бог, щоб це були зимові портянки, а не літні. Портянки не кращі за шкарпетки. Їх раніше видавали, бо СРСР не міг забезпечити всіх солдат шкарпетками і дати краще взуття з кирзові чоботи", — підсумував експерт.

Україна сама обирає тактику: Блінкен прокоментував удари американською зброєю по РФ

середа, 15 травень 2024, 16:56

Держсекретар США Ентоні Блінкен прокоментував можливість використання Україною американської зброї по території Росії. Деталі: Блінкен ухилився від прямої відповіді на уточнювальне запитання про те, чи дозволять США бити про території РФ американською ...

Важливий крок! Блінкен у Києві анонсував 2 млрд доларів для українського ОПК

середа, 15 травень 2024, 16:44

Державний секретар США Ентоні Блінкен оголосив, що США нададуть додаткові 2 млрд доларів у вигляді внеску до новоствореного фонду, метою якого буде розвиток українського оборонно-промислового комплексу та фінансування закупівлі зброї. . Блінкен зазначи...