Війна за Нагірний Карабах: Вірменські війська контратакували азербайджанську армію, з обох боків великі втрати

Збройні сили Вірменії зазнали серйозних втрат унаслідок бойових дій в Нагірному Карабасі. За даними азербайджанської розвідки, втрати вірменської армії в живій силі склали понад 550 осіб убитими і пораненими, зазначають Патріоти України.

Також повідомляється, що військові Азербайджану знищили 22 танки, 15 зенітно-ракетних комплексів «ОСА», 18 безпілотників, вісім артилерійських установок і три склади боєприпасів противника на різних напрямках.

У Міноборони Азербайджану додали, що під час боїв поблизу села Талиш загинув командир десантно-штурмового батальйону ЗС Вірменії, а особовий склад військової частини зазнав великих втрат.

“Через велику кількість поранених в армії противника спостерігається нестача ліжок у військових госпіталях і цивільних лікарнях, а також нестача запасу крові», – додали у відомстві. Водночас прессекретар Міноборони Вірменії Шушан Степанян повідомляє у Facebook, що армії оборони Арцаха відбила деякі раніше втрачені позиції, через це кілька десятків трупів противника опинилися на вірменській стороні. Кількість загиблих не уточнюється.

«Протягом ночі тривали запеклі бої на південному, південно-східному і північному напрямках лінії фронту. Внаслідок контратаки частин армії оборони противник зазнав великих втрат в живій силі й техніці», – стверджує Шушан.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...