Військовий експерт оцінив резерви ворога та розповів про серйозні проблеми окупантів

Російська армія втратила вже понад 40 тисяч своїх солдат та сотні одиниць техніки. Тож вороже військо – деморалізоване, особливо, через проблеми з резервами. Про це в ефірі 24 каналу сказав керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, передають Патріоти України.

Ба більше, ЗСУ щодня допомагають окупантам позбутися їхнього мотлоху. Так, вони втратили майже 50% свого особового складу, яке залучили до повномасштабної війни проти України.

За його словами, зараз у росіян справді виникають серйозні проблеми з ресурсами. Річ у тім, що тим російським підрозділам, які присутні, все частіше починають обіцяти ротацію – вони зазнають втрат, а моральний стан низький. Однак вони не встигають зібрати достатньо сил для цього.

"Що цікаво, наприклад, є інформація, що зараз відправлятимуть воювати вже й регулярні сили поліції, навіть тих, хто вже вийшов на пенсію", – зазначив Мусієнко.

І додав, що парадокс ситуації полягає у тому, що Росія хизується начебто величезним мобілізаційним потенціалом, однак реально це не так. Зараз ці резерви намагаються збирати по усій країні.

Крім цього, деякі військові відмовляються їхати воювати. І не тому, що вони раптом стали свідомими щодо того, які злочини чинить їхня армія проти українців. Головна причина – вони бояться загинути й скаржаться на невиплачені гроші та "погані сухпайки", додав фахівець.

Джерело: 24 канал

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...