"Він нижче зростом. Це важливо": Екс-розвідник КДБ назвав можливого наступника Путіна

Головними претендентами в наступники Володимира Путіна наразі є секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев і колишній прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, повідомляють Патріоти України.

У коментарі колишній розвідник КДБ, однокурсник Путіна Юрій Швець пояснив, що Патрушев серйозно вірить, що вік не завадить йому управляти державою, оскільки за інтелектуальними здібностями він ще ... огірочок (зараз Миколі Патрушеву 69 років. - Авт.). Про це свідчить медійна активізація секретаря Радбезу Росії, який за останній час дав уже два інтерв'ю про зовнішні загрози для РФ.
Проте, вважає Швець, прихильники Патрушева можуть прорахуватися, адже в разі його приходу до влади для Росії нічого не зміниться, включаючи санкції. Альтернативою йому називають "непотоплюваного" Дмитра Медведєва, у якого є колосальна перевага над будь-яким іншим суперником. «По-перше, він (Медведєв. - Авт.) зростом нижче Путіна. Я не шуткую. Це дуже серйозно. Це серйозний, реальний критерій відбору. Друге: він довів, що об нього можна витирати ноги публічно, і він ніколи не відповість. Розумієте? Тобто як плюшевий ведмедик: взяв, витер ноги - і викинув. Мишка втерся - та й по всьому», - розповів про можливий вибір майбутнього президента Росії однокурсник Путіна.
Джерело: Гордон

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...