"Власть меняется", або Закон як дишло: Указ Порошенка про призначення Ситника директором НАБУ визнано неконституційним

Указ колишнього президента Петра Порошенка про призначення Артема Ситника директором Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) визнано неконституційним. Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна” з посиланням на джерело в Конституційному суді, зазначають Патріоти України.

“Указ про призначення Ситника визнано неконституційним”, – сказав співрозмовник агентства.

Національне антикорупційне бюро України не коментує цю інформацію, оскільки не оприлюднено рішення і немає офіційного повідомлення.

Журналіст Денис Бігус пише, що за цим рішенням Конституційного суду стоять олігарх Ігор Коломойський і нардеп Віктор Медведчук.

“Конституційний суд визнав неконституційним признач… Конституційний суд взяв провідну (але пасивну) участь у жабогадючому ко*тусі коломойського і медведчука. Ситника знесли з керівництва НАБУ”, – написав він у Facebook.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...