"Влетіли на позиції...": Третя штурмова вразила ППО та "Сонцепьок" на Харківському напрямку (відео)

Бійці Третьої штурмової бригади вразили російські ЗРК "Тор" та ТОС-1А "Сонцепьок". Вдале "полювання" відбулось на Харківському напрямку, передають Патріоти України з посиланням на Третю штурмову бригаду.

"Бійці Третьої штурмової бригади уразили зенітний ракетний комплекс "Тор" і важку вогнеметну систему 1А "Сонцепьок". Остання мала 222-мм калібр і стріляла запалювальними або термобаром", - йдеться у повідомленні.

На ударних дронах бійці протаранили також і гармату 2А36 "Гіацинт-Б".

"Взяли на обгін з повітря й поцілили у ворожі вантажівки й чергові "буханки". Влетіли на позиції з російським кулеметником, БПЛАшниками й знищили пару антен противника", - перерахували весь "вилов" військові.

Бої у Харківській області

Нагадаємо, що у Харківській області бої точаться на двох ділянках - на півночі (Харківський напрямок) та у районі Куп'янська.

США можуть надати Україні далекобійні ракети? У Пентагоні пояснили свою позицію

четвер, 5 вересень 2024, 0:30

Політика США щодо обмежень на використання наданої ними зброї для ударів углиб російської території залишається незмінною. Про це на брифінгу у вівторок, 3 вересня, повідомив речник Пентагону, бригадний генерал Патрик Райдер, передають Патріоти України...

Стежив за будинком наміченої жертви за наказом ФСБ: ЗМІ назвали особу екснардепа, який готував замах на Гордона

середа, 4 вересень 2024, 23:25

До замаху на українського телеведучого Дмитра Гордона може бути причетним колишній народний депутат VII скликання від "Партії регіонів" Віталій Грушевський. Згідно з даними розслідування, група, до якої він, як підозрюють, входив, окрім замаху, готувал...