Водіям на замітку: СБУ під Києвом обмежить рух та перевірятиме документи

Починаючи з 15 лютого, вівторка, СБУ проведе контрдиверсійні навчання в Київській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління Служби безпеки України в м. Києві та Київській області.

Координаційна група Антитерористичного центру при ГУ СБУ у м. Києві та Київській області із сьогоднішнього дня розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання на всій території столичної області, а особливу увагу приділить прикордонним районам.

"Метою навчань є вдосконалення міжвідомчої взаємодії силових структур та органів влади, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання умовних диверсійних груп", - пояснюють в Головному управлінні.

Навчання будуть проходити в максимально наближених до реальних умовах та з використанням спецтехніки й озброєння. Також ГУ попереджає, що на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів.

"СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу. Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства та з безумовним дотриманням прав і свобод людини", - наголошують у відомстві.

До того ж, СБУ закликає людей бути пильними та звертатися на "гарячу лінію" ГУ СБУ у м. Києві та Київській області при виявленні підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій особами, які проявляють необґрунтований інтерес до:

  • об’єктів транспортної інфраструктури,
  • військових об’єктів,
  • будівель органів влади і управління,

використовуючи при цьому засоби відео-, фотофіксації, безпілотні літальні апарати.

Номер "гарячої лінії" ГУ СБУ у м. Києві та Київській області - (044) 253-06-71. Можна звертатись також на лінію 102 або будь-яким іншим зручним для вас способом.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...