Воюватиме до останнього бурята, бо поразка йому - смерть: Дипломат назвав способи усунення Путіна

Кремль допустив дуже серйозну помилку, коли переоцінив свою армію і недооцінив Збройні сили України. Тому зараз в російського диктатора Володимира Путіна немає варіантів того, як закінчити цю війну. Путін опинився у глухому куті, і не розуміє, який із нього вихід. Про це сказав дипломат Олександр Хара в ефірі Радіо НВ, передають Патріоти України.

Перед широкомасштабним вторгненням в Україну президент РФ поставив перед своїм військом такі політичні умови, які неможливо було б втілити у життя, навіть якби російські війська нас захопили, каже дипломат.

"Як можна денацифікувати Україну, яка не є нацистською і ніколи такою не була. Ця "віртуальна" реальність, в якій він (Путін – ред.) живе, його завела в глухий кут", – зазначає Хара.

За словами дипломата, у російського диктатора лишився лише один гідний вихід – застрелитися. Проте він сумнівається, що Путін наважиться на самогубство. Адже в російського президента для цього немає ні офіцерської честі, ні необхідних моральних якостей. Саме тому він воюватиме до останнього, не шкодуючи своїх солдат. "Тому він буде йти абсолютно зрозумілим шляхом – до останнього бурята. Будуть кидати сюди всіх – "баби нарожають", – зазначає дипломат.

Путіна може зрадити його оточення

Російського диктатора може зрадити його оточення, у першу чергу – співробітники спецслужб і військові, вважає Олександр Хара. Найближче оточення президента РФ розуміє, куди котиться Росія через рішення свого "лідера", і вони вже самі багато чого втратили – майно, гроші, можливість подорожувати тощо.

"Вони можуть його ізолювати і спробувати піти на сепаратні перемовини чи з нами, чи з американцями для того, щоб зупинити це божевілля", – припускає Хара.

Усунення Путіна його оточенням дипломат вважає дуже ймовірним варіантом розвитку подій. При цьому російський президент сам боїться виникнення такої ситуації, тому намагається відсторонитися від оточення і захистити себе.

"Путін у цьому сенсі дуже розумна людина чи потвора. Він добре знає історії, яким чином вбивали, та і сам він вбивав і політиків, і опонентів. Тому він дуже добре захищається. Але не буває такого, щоб одну систему не зламала інша", – каже Хара.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...