"Володя, молодець, спасибі": Путін вважає "адекватною реакцією" те, що Байден назвав його "сучим сином"

Російський диктатор Володимир Путін відреагував на висловлювання президента США Джо Байдена, який назвав главу Кремля «божевільним сучим сином», передають Патріоти України.

У коментарі російському пропагандисту Павлу Зарубіну Путін назвав ці слова «адекватною реакцією» на заяву про те, що Росія надає перевагу Байдену як президенту США.

«Він же не може сказати — Володя, молодець, спасибі, ти мені дуже допоміг. Ми розуміємо, що там відбувається з внутрішньополітичного погляду, і ця реакція абсолютно адекватна, а отже, я мав рацію», — заявив диктатор.

Він повторив, що Росії нібито віддає перевагу Байдену на посту президента США.

22 лютого під час заходу зі збору коштів у Сан-Франциско Джо Байден назвав Путіна «божевільним сучим сином».

«У нас є божевільний сучий син, той хлопець, Путін. І ми завжди повинні турбуватися про ядерний конфлікт. Але екзистенційна загроза для людства — це клімат», — сказав Байден.

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков переконує, що така заява навряд чи образить главу РФ, він назвав ці слова «ганебними» для США.

15 лютого Путін заявив, що хотів би, щоб чинний президент США Джо Байден переміг на виборах у США, тому що він «людина більш прогнозована», ніж Дональд Трамп. Останній зі свого боку сказав, що Путін зробив йому «великий комплімент».

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...