"Вона працює, він танцює": Зять Тимошенко засвітився у паризькому клубі (відео)

Чоловік Євгенії Тимошенко Артур Чечоткін проводить час у Парижі. А в цей час донька лідерки "Батьківщини" Юлія Тимошенко няньчить трьох дітей в Об'єднаних Арабських Еміратах - Дубаї, повідомляють Патріоти України.

В одному із нічних клубів столиці Франції зятя депутатки засвітила російська модель Анастасія Пруткіна в Instagram. Про це повідомив бізнесмен Сеяр Куршутов у Facebook.

"Вчора (8 травня. - ред.) його бачили в клубі Aux Trois Mailletz, коли він танцював у компанії з росіянкою Анастасією Пруткіною, яка навіщось виставила кадр з Артуром в Instagram. За моєю інформацією, вилетів "чоловік" 18 лютого рейсом Київ–Дубай. І досі не повернувся. Орієнтовно у середині березня оселився у Парижі. Загалом, "Вона працює, Він танцює", - написав він.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...