"Вони й самі можуть": Очільник Пентагону назвав ще одну причину заборони бити по РФ ракетами ATACMS

Ллойд Остін (Фото:REUTERS/Valentyn Ogirenko)

Голова Пентагону Ллойд Остін заявив, що США не дозволяють Україні бити далекобійними ракетами ATACMS по Росії, адже РФ вже перевела можливі цілі за межі радіуса дії ракет. Про це Остін повідомив в коментарі інтерв'ю Fox News, передають Патріоти України.

Остін заявив, що країна-терорист Росія вже перевела бойові літаки за межі радіусу дії ATACMS на 300 кілометрів від українського кордону. Він додав, що українські сили мають здатність продовжувати завдавати ударів на великій відстані, а також США передають ЗСУ безпілотники.

«Вони також мають можливість виробляти власні безпілотники прямо зараз. Вони дуже ефективні. Фактично, ми бачили, як вони проводять атаки або операції, які відбуваються приблизно за 400 кілометрів за … кордоном і навіть далі», — сказав він.

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...