"Вони поки вичікують": У Росії знову назвали області, які "готові вийти зі складу України"

Цілком очевидно, що Кремль аж ніяк не збирається відмовлятися від своїх планів.

Володимир Джабаров. Фото: ТАСС.

Заступник голови комітету Ради Федерації Росії з міжнародних справ Володимир Джабаров назвав області, які нібито «готові вийти зі складу України». Про це повідомляє «Парламентская газета», передають Патріоти України.

За його словами, зі складу країни хочуть вийти Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя, які «поки вичікують». «Нас в Росії це, природно, турбує. Розкол в українському суспільстві дуже глибокий: за регіонами Південного Сходу, які навіть чути не хочуть про повернення до складу єдиної України, можуть послідувати Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя», – сказав Джабаров.

Водночас російський політик додав, що РФ «дуже турбує ситуація, у якій президент Володимир Зеленський по факту не керує країною, а певні сили можуть розхитати державність». На думку Джабарова, наразі Україна переживає небезпечний період.

Член Ради Федерації переконаний, що Київ до кінця 2020 року може вийти з Мінських угод, адже українська влада нібито «не збирається виконувати будь-які пункти документа». «Думаю, Захід втомився від України, як втомлюються від нерідної, примхливої і хворобливої дитини. І більше не хоче допомагати Києву, готовий використовувати населення країни як дешеву робочу силу», – сказав Джабаров.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...