"Ворог чинить відчайдушний опір": Речник Східного угруповання ЗСУ розповів про ситуацію на Бахмутському напрямку

На Бахмутському напрямку ініціатива залишається за Збройними силами України, хоча й російські військові чинять там відчайдушний спротив. Про це в ефірі інформаційного телевізійного марафону заявив речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий, передають Патріоти України.

"На Бахмутському напрямку ініціатива залишається за Силами оборони, ворог чинить відчайдушний спротив, за цю добу 566 разів наносив всіма видами артилерії удари по наших позиціях, 4 авіанальоти здійснив. Загалом відбулося 18 боєзіткнень, 126 окупантів знищено, 170 зазнали поранень, 6 взято в полон", - сказав він.

Також, за його словами, на цьому напрямку фронту за добу було знищено багато ворожої техніки. "Це був танк, дві самохідні артилерійські установки "Піон" калібру 203 мм, чотири самохідні установки "Гіацинт-С", гаубиці, система "Сонцепьок", три зенітно-ракетні установки "Стріла-10" та п'ять польових складів з боєприпасами", - зазначив Череватий.

Обізвав співгромадян "свинями"?: Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків

неділя, 29 вересень 2024, 19:14

Президент Польщі Анджей Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків. Засідання заплановано на 2025 рік. Про це повідомляє Fakt, передають Патріоти України. Справа стосується коментарів Дуди щодо глядачів фільму Аґнєшки Голланд «Зел...

Вугледар опинився у лещатах: Експерт оцінив загрозу прориву ворога в місто

неділя, 29 вересень 2024, 18:47

Ситуація довкола Вугледара в Донецькій області доволі складна. За певними даними, зосереджено понад 15 тисяч особового складу російської армії. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України. "Сьогодні було повідомлено про...