Ворог відрізаний від поставок з Лівобережжя Дніпра: Окупанти визнали, що рух транспорту Антонівським мостом неможливий

Збройні сили України в ніч на 27 липня завдали чергового удару по Антонівському мосту в Херсоні. Рух по шляхопроводу перекрито. Про це повідомляє колаборант Кирило Стремоусов у коментарі "РИА-Новости", передають Патріоти України.

Так, повідомлення про удар по мосту почали з'являтися в місцевих Telegram-каналах цієї ночі. Спочатку навіть з'явилася інформація про те, що моста "більше немає".

Що кажуть окупанти?

Окупаційна "влада" Херсона вночі повідомила, що ППО збила всі ракети, які повинні були вдарити по шляхопроводу. Однак вранці вони різко змінили свою риторику і заявили, що "рух по мосту перекрито" після обстрілу українськими військами.

Що кажуть в ОК "Південь"?

Удари по мосту підтвердили в оперативному командуванні "Південь". За словами керівника координаційного прес-центру сил охорони і оборони півдня України Наталії Гуменюк в ефірі телемарафону, українські сили тримають під контролем стратегічно важливі логістичні та транспортні шляхи, які мають критичне значення для окупантів.

На питання, чи були нанесені удари по Антонівському мосту, Гуменюк відповіла: "Удари були, але вони були філігранні".

Нагадаємо, минулого тижня українські війська вдарили по Антонівському мосту, щоб порушити військову логістику противника.

Міст був пошкоджений, але придатний для експлуатації. Пізніше жителів Херсона попередили, що їздити по мосту небезпечно, а окупаційна "влада" Херсона оголосила про "тимчасове обмеження руху" по шляхопроводу.

ВАКС конфіскував багатомільйонні активи експрезидента Мотор Січі Богуслаєва, арештованого за держзраду

четвер, 18 квітень 2024, 14:30

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про застосування санкції у вигляді стягнення активів колишнього президента заводу Мотор Січ В'ячеслава Богуслаєва та гендиректора російської компанії Борисфен Петра Кононенка. Про це пові...

"Треба припинити говорити, що США зроблять. Ми повинні": Боррель зробив різку заяву про ППО для України

четвер, 18 квітень 2024, 13:59

Віце-президент Європейської комісії, високий представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель наголошує, що не можна постійно розраховувати на США, Європа має дати Україні системи протиповітряної оборони з власних запасів. Про це...