Вражаючий оптимізм: Тищенко після поразки від Верещук балотуватиметься в мери іншого міста, - ЗМІ

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко, який програв колезі Ірині Верещук у праві боротися за крісло мера Києва, нібито планує висунути кандидатуру на виборах в Одесі. Про те, що відомий ресторатор і політик нібито претендуватиме на посаду одеського мера, повідомило видання Vesti.ua, передають Патріоти України.

Журналісти посилаються на "добре обізнане джерело в Офісі президента". Нагадаємо, Тищенко напередодні партійних праймеріз, під час яких було обрано єдиного кандидата від "слуг" на пост столичного градоначальника, очолив Київську міську організацію партії СН.

Верховна Рада призначила проведення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року. За відповідний проєкт постанови проголосували 326 народних депутатів.

Джерело: Вести

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...