"Все назначенные объекты поражены": Міноборони РФ цинічно прокоментувало масований обстріл України

Міноборони РФ на своєму офіційному Telegram-каналі цинічно прокоментувало масований ранковий обстріл України, передають Патріоти України.

В публікації російського міністерства йдеться, що удару високоточною зброєю великої дальності завдано нібито по «об'єктах військово-промислового комплексу України, що виробляють ракети та комплектуючі до них, боєприпаси, а також вибухові речовини». Міноборони РФ підкреслило, що «ціль удару досягнуто».

Нагадаємо, Сили ППО під час масштабної ракетної атаки РФ по Україні знищили 21 ціль. Усього зафіксовано 41 засіб повітряного нападу противника. Більшість ракет тих типів, що атакують по балістичній траєкторії.

Як повідомлялося, уранці 23 січня в Києві та Київській області під час повітряної тривоги прогриміли вибухи. Працювали сили ППО. Кличко повідомив, що у Святошинському районі Києва палає будівля, легкові авто та є попередня інформація про влучення уламків у будівлю дитсадка.

Раніше начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що внаслідок ракетного удару по Києву відомо про одну загиблу жінку та чотирьох поранених. Як зазначив Попко, більшість потерпілих із мінно-вибуховими травмами. Станом на 11:30 в Києві зросла кількість потерпілих внаслідок масованої ракетної атаки окупантів зросла до 22 осіб, з них 13 госпіталізовано.

Вранці у вівторок, 23 січня, російські окупанти завдали кілька ударів по Київському і Салтівському районам міста Харкова, внаслідок чого загинули чотири людини. Зруйновані багатоквартирні житлові будинки, навчальний заклад, інша виключно цивільна інфраструктура.

Щось в Москві здохло: Росія скасувала розшук Зеленського і і Порошенка - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 18:30

Президента України Володимира Зеленського та колишнього президента Петра Порошенка прибрали з бази розшуку МВС РФ. Про це повідомила Медіазона у четвер, 9 травня. . "Картки розшуку глав України зникли невдовзі після того, як 4 травня їх випадково вияв...

"Патєрь нєт?": У Росії на параді-2024 було втричі менше техніки і вп'ятеро менше авіації, ніж у 2021-му

четвер, 9 травень 2024, 18:24

Демонстрація "військової могутності" рф виявилася менш переконливою, ніж перед війною і в перший рік війни з Україною. Глядачі на Красній площі побачили 61 одиницю техніки — менше, ніж під час підготовки до параду обіцяв Шойгу (75). В останньому передв...