Всепоглинаючий Мордор: "Великий друг" України Ксенія Собчак поговорила про "громадянську війну" з кремлівським пропаг*ндоном Анатолієм Шарієм (відео)

Нібито "опозиціонерка" Ксенія Собчак повторила наполегливий фейк кремлівської пропаганди про те, що на Донбасі йде "громадянська війна".

Ксенія Собчак. Фото: Ведомости.

Скандальне інтерв'ю Шарія російська журналістка Собчак оприлюднила на своєму каналі в YouTube, передають Патріоти України.

Ксенію Собчак вразила заява Шарія про те, що ворогів треба "наздогнати і заштовхати до кінця". В іншому випадку, на думку пропагандиста, вони можуть його наздогнати. У відповідь вона згадала про найголовніший фейк Кремля про Донбас. "Ти ж розумієш, що після таких слів завжди буде тривати громадянська війна в Україні?" - поцікавилася Собчак.

Вона тут же свої слова ненавмисно спростувала, додавши, що в цьому випадку "миру між нашими країнами (РФ і Україною - ред.) не буде ніколи". "Тому що по обидва боки є загиблі. І кожен з тих людей, хто втратив, буде вважати, що потрібно дотиснути", - уточнила російська "опозиціонерка". На той факт, що її заява суперечить поняттю "громадянська війна", та вважала за краще не звертати уваги.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...