"Всі цивільні ходять у маскхалатах": Терористи "ЛНР" прокололися з фейком про ЗСУ (фото)

Як зазвичай, проросійським пропагандистам усе зіпсувала неуважність до простих деталей.

Терористи "ЛНР" видали знищену машину бойовиків за цивільний транспортний засіб. Їх фейк розкрило фото згорілого авто із залишками військового російського маскхалату. На цей нюанс звернув увагу на своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

Він опублікував брехливе повідомлення терориста "ЛНР" Андрія Марочка, в якому той спробував звинуватити ЗСУ в нібито знищенні УАЗу мирних жителів ПТУРом.

"Головне, що на окупованих територіях всі цивільні ходять у маскхалатах. Трохи недогледіли, коли чергову фотосесію зі звинуваченнями робили. А так, як завжди – годуй "вату" л*йном", – посміявся з проколу окупантів захисник України.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...