Втекти від української поліції не встигла: Податківиця з Харківщини збирала данину для окупантів (фото, відео)

Головного державного інспектора Куп’янського відділу головного управління Державної податкової служби у Харківській області затримали. Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передають Патріоти України.

"Після захоплення Куп’янська жінка домовилася з окупантами та почала працювати у незаконно створеному органі влади агресора. Зрадниця схиляла своїх колег вийти на роботу та працювати на окупантів. Вона збирала з місцевих мешканців — бізнесменів гроші під виглядом сплати податків", — розповіли у ДБР.

Сама зрадниця говорить не про усі свої "подвиги". "Із 1 серпня була запрошена на роботу до податкової служби Харківської області Російської федерації. Надавали консультації щодо чинного законодавства Російської федерації, трохи займалася аналітикою та складала протоколи робочих зустрічей як секретар", — поінформувала жінка.

Коли Збройні Сили України звільнили Купʼянськ, зрадниця не встигла втекти слідом за окупантами. Вона позбулася мобільного телефону та припинила спілкування з рідними, проте все одно була затримана. Наразі посіпаці окупантів повідомили про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). Їй загрожує позбавлення волі на строк 15 років або довічне ув'язнення, а також конфіскація майна. Вирішується питання щодо обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...