Втілення "кінця епохи бідності": Юзика в труселях, як у Зеленського, заскочили з пивом на пляжі Одещини

У курортному селищі Грибівка під Одесою на пляжі помітили депутата від фракції "Слуга народу" Юрія Корявченкова, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Klymenko Time.

Колишній артист "Кварталу-95", відомий як Юзик, стояв на пляжі з келихом пива і в трусах, котрі за кольором та фасоном нагадують, ті в котрі його партнер та шеф нещодавно засвітився в Одесі.

Верховна Рада пішла на канікули 17 липня, і деякі нардепи з огляду на карантинні обмеження у всьому світі надали перевагу вітчизняним курортам.

Юрія Корявченкова помітили на пляжі в Грибівка

Нардеп тримав в руках стакан з пивом (Klymenko Time)


Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...