"Вугілля, яке блокують у Львівській області, йде на ТЕС, пов'язану з нардепом від партії Медведчука", - Семенченко

На думку колишнього нардепа, вугілля для держкомпанії "Центренерго" необхідно поставляти з українських підприємств, які видобувають вугілля на підконтрольній території.

Російське вугілля, який намагаються ввезти на збагачувальну фабрику у Львівській області, надходить на замовлення фірми, пов'язаної з Віктором Медведчуком. Про це повідомив екс-народний депутат Семен Семенченко, передають Патріоти України.

«37% тієї збагачувальної фабрики належить державі, але інші 63% - компаніям Наталії Королевської, це фракція Медведчука. І держава тут нічого не вирішує, йдуть різні корупційні обороти на адресу приватної фірми-прокладки ...», - розповів Семен Семенченко.
На його думку, вугілля для держкомпанії Центренерго необхідно поставляти з українських підприємств, які видобувають вугілля на підконтрольній Україні території. «Те вугілля... де вони його будуть спалювати? Хіба не на державному Центренерго? Змішають російське вугілля з українським - замість того, щоб збагачувати українське вугілля на цій фабриці - і піде вугілля на ТЕС Медведчука. Думаю, що на Центренерго необхідно направляти українське вугілля, що видобувається в Україні, у великій кількості на підконтрольній Україні території», - зазначив Семен Семенченко.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...