"Ви - нечесна людина, закони для вас неписані": Сніжана Єгорова знову звернулась до Зеленського (відео)

Також телеведуча зазначила, що за останній рік у президента сталася активна зовнішня трансформація.

Скандальна українська телеведуча Сніжана Єгорова заявила, що Володимир Зеленський не виконує свої обіцянки, і для нього "закони не писані". Знаменитість опублікувала відеозвернення до президента на своєму YouTube-каналі. За її словами, освічені люди давно зрозуміли, що Зеленський не до кінця чесний з українцями, передають Патріоти України.

"Швидше за все, ви отримали фінансові преференції від попередньої влади. А ми, українці, думали, що буде здійснюватися правосуддя. Замість цього ми спостерігаємо, як ви, Володимире Олександровичу, проводите свою передвиборчу кампанію. Згідно з законом, вона ще не розпочалася для інших кандидатів. Попри те, що ви не чесна людина, для вас закони не писані", – наголосила Єгорова.

Єгорова заявила, що Зеленський не виконує обіцянок.

Також телеведуча зазначила, що за останній рік у Зеленського відбулася активна зовнішня трансформація. На її думку, вигляд президента з кожним днем стає все гірше. "Це говорить нам про те, що ви перебуваєте в ситуації постійного стресу, який ви компенсуєте, можливо, за допомогою допінгів", – додала Єгорова.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...