"Ви бачили нового радника міністра оборони Молдови? Негр! Американець!": Пропагандистка Кремля та Жириновський обурені діями Маї Санду (відео)

"Негри на танках" залишаються улюбленою темою роспропаганди...

Депутат російської Держдуми Володимир Жириновський і кремлівська пропагандистка Ольга Скабєєва назвали пропозицію нового президента Молдови Маї Санду вивести російські війська з території невизнаної республіки Придністров'я рішенням, продиктованим американськими політиками, повідомляють Патріоти України.

Скабєєва звернула увагу на нового радника міністра оборони Молдови. "Ви бачили нового радника міністра оборони Молдови? Негр! Американець! Що він їм може нарадити ?!" - сказала Скабєєва.

Жириновський, обговорюючи цю тему, заявив, що необхідно збільшити контингент російських військ у Придністров'ї. "Не тільки не виведемо, а в будь-який момент збільшимо. І попередити, якщо буде хоч один солдат убитий, то ми вживемо заходів, щоб нейтралізована була Молдова ... Хай що їм нарадять, наша відповідь буде жорсткою. Заздалегідь треба сказати, що ви кров'ю вмиєтеся", - пригрозив Жириновський.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...