"Ви навіть не уявляєте, наскільки ми вас ненавидимо": Мер Одеси Труханов звернувся до росіян після нічної атаки

Голова Одеської міськради Геннадій Труханов відреагував на серію російських ударів по міській архітектурі, що призвело і до людських жертв. Він звернувся до окупантів, заявивши, що мешканці доброзичливої туристичної Одеси відтепер зневажають та ненавидять північно-східних сусідів. Свою заяву Труханов опублікував на Telegram-каналі мерії, передають Патріоти України.

Після численних атак усі служби міста залучені у ліквідації наслідків безглуздої, але жорстокої агресії. "Якби ви тільки знали, як вас ненавидить Одеса. Не тільки ненавидить, але зневажає. Ви боретеся з маленькими дітьми, з православними храмами, та що казати? Ваші ракети летять прямо на цвинтарі", – обурений Труханов.

Він нагадав, що з початку повномасштабного вторгнення українці називали росіян по-різному, без особливої лестощів. Огидна війна, розв'язана Кремлем з мовчазного потурання більшості громадян РФ, вирішила долю останньої. "Ви просто істоти без роду і племені, без моралі та майбутнього. Ви погано знаєте нас, одеситів. Ви нас не зламаєте, а тільки ще більше розлютите. Сила наших захисників, помножена на біль наших людей, стане для вас вироком! Слава Україні", - підсумував муніципальний керівник Одеси.

Обізвав співгромадян "свинями"?: Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків

неділя, 29 вересень 2024, 19:14

Президент Польщі Анджей Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків. Засідання заплановано на 2025 рік. Про це повідомляє Fakt, передають Патріоти України. Справа стосується коментарів Дуди щодо глядачів фільму Аґнєшки Голланд «Зел...

Вугледар опинився у лещатах: Експерт оцінив загрозу прориву ворога в місто

неділя, 29 вересень 2024, 18:47

Ситуація довкола Вугледара в Донецькій області доволі складна. За певними даними, зосереджено понад 15 тисяч особового складу російської армії. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України. "Сьогодні було повідомлено про...