"Ви що хочете, щоб Росія відреагувала ще? А я не хочу": Лукашенко спробував налякати протестувальників "реакцією Х**ла"

Олександр Лукашенко, який проголосив себе президентом Білорусі, спробував налякати протестувальників "реакцією Росії" на нестабільну ситуацію та проведення повторних виборів, передають Патріоти України.

"Ці вибори, результати їх, ми переглядати не будемо. Тому що ця вимога не вас, і не робітників. Це вимога там, зверху. І вас ще поставлять в ланцуг від Вільнюса до Києва, щоб продемонструвати, що треба створити санітарний кордон між Росією та Заходом. Вважайте - проти Росії. Ви що хочете, щоб Росія відреагувала ще? А я не хочу", - заявив Лукашенко.

У Білорусі 9 серпня пройшли вибори президента, які з перших днів виборчої кампанії супроводжувалися масовими протестами проти Олександра Лукашенка. У ЦВК Білорусі стверджують, що перемогу здобув Олександр Лукашенко (80,1% голосів), опозиційний кандидат Світлана Тіхановська нібито набрала 10,1% голосів.

Акції протесту проти фальсифікованої перемоги Лукашенка тривають восьмий день. На страйки виходять і працівники білоруських підприємств і заводів. Білоруси вимагають чесних виборів без участі Олександра Лукашенка і звільнення політв'язнів.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...