"Ви виростили виродка і вбивцю": Став відомий зміст записки, яку росіянка залишила на могилі батьків Путіна

Приморський районний суд Петербурга не став ув'язнювати 60-річну жительку Санкт-Петербурга Ірину Цибанєву у справі про записку на могилі батьків Володимира Путіна. Жінку відправлено під домашній арешт. Про це повідомляє "Медіазона", передають Патріоти України.

Цибанєву підозрюють у нарузі над місцем поховання за мотивами політичної чи ідеологічної ворожнечі (пункт «б» частини 2 статті 244 КК).

Відомо, що напередодні дня народження російського диктатора Володимира Путіна жінка сходила на Серафимівське кладовище, де на могилі батьків Путіна залишила записку. за 3 дні до неї навідалися правоохоронці і заарештували.

З долучених у суді матеріалів справи став відомий зміст записки:"Батьки маніяка, заберіть його до себе, від нього стільки болю та бід, весь світ молить про його смерть. Смерть Путіну, ви виростили виродка та вбивцю"

Свою провину жінка у суді не заперечувала. Вона розповіла, що написати її змусили останні події - жінка дивилася новини і "зрозуміла, що все дуже страшно, все дуже сумно, загиблих дуже багато".

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...