Вибори-вибори: Ображений на всіх Гройсман накинувся і на "Європейську солідарність" Порошенка

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що партія Петра Порошенка будує свою політичну кампанію на брехні, у "Європейській солідарності" відповіли, що очільник уряду сам маніпулює соціологічними даними і розпорошує голоси на користь "п'ятої колони", зазначають Патріоти України.

За його словами, в останні тижні запущена цілеспрямована брудна політтехнологічна гра, яка заполонила ЗМІ та соціальні мережі.

"Її суть така: "Не голосуйте за демократичні партії, бо вони – непрохідні, а голосуйте лише за одну партію – Петра Порошенка". Це намагання задурити людям голову і видати зовсім іншу реальність", - заявив Гройсман.

Він зазначив, що ця маніпуляція полягає в тому, що є різні соціологічні дослідження, які по-різному визначають, хто долає прохідний бар’єр у Раду.

"Врешті-решт, це вирішувати не окремим політичним діячам, які будують свою політичну кампанію на брехні, а українським громадянам, які мають вільно прийти проголосувати, за кого вони хочуть. Не треба вводити людей в оману", - сказав прем'єр.

Він зазначив, що в інтернеті є десятки акаунтів, які фінансуються з різних неполітичних джерел і, на його думку, це може бути фінансування поза межами виборчих фондів.

Гройсман додав, що розраховує на юридичну підтримку правоохоронних органів у цьому питанні.

У свою чергу в партії "Європейська солідарність" заявили, що протягом усієї виборчої кампанії політсила поводилася максимально коректно по відношенню до партії Гройсмана, як і до всіх учасників перегонів з демократичного табору.

"Ми ніколи не реагували на агресивні випади Володимира Гройсмана на адресу команди, якій він цілком і повністю зобов’язаний своїм кар’єрним ростом", - сказано в заяві прес-служби.

"Кілька років тому його критика могла б виглядати як сміливість. Але тепер, коли лунає в спину, свідчить про зовсім інші риси характеру. Очевидно, ці риси зрозумілі і виборцям", - додал ив "ЄС".

У партії зазначили, що дані про те, що партія Гройсмана не долає 5% прохідний бар'єр до парламенту є у різних соціологічних центрів.

"Головне, щоби, обманюючи виборців, Володимир Борисович і сам не обманувся з фейковими дослідженнями, які малюють йому недосяжний поріг", - додали у прес-службі політсили.

У "ЄС" вважають, що партія Гройсмана належить до кола тих політичних партій, які "розпорошують голоси проєвропейськи орієнтованих виборців і збільшують бонус для п’ятої колони".

"На початку кампанії Гройсман сам відхилив пропозицію діяти спільно на фоні тих нових викликів, які постали перед країною", - підкреслили у партії Порошенка.

Там додали, що за кілька днів їх розсудять виборці, а погрози Гройсмана на адресу "одного із лідерів перегонів" будуть розглядати як грубе застосування адміністративного ресурсу.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...