Вибори-вибори: Спільні цінності, одна команда. - Зеленський похвалив Авакова словами Тимошенко

​Кандидат у президенти Володимир Зеленський подякував МВС і міністру Арсенові Авакову за те, що міністерство і поліція не працювали на окремого кандидата в першому турі виборів.

Про це "Зе!Президент" заявив у відеозверненні, опублікованому на його ж сторінці Facebook, зазначають Патріоти України.

"Перший тур пройшов прозоро і чесно. Це відзначено всіма спостерігачами Європи, США, ОБСЄ. Мені здається, це вперше", - написав пан Зеленський. Імовірний наступник Порошенка подякував "кожному поліцейському, кожному рятувальнику і кожному нацгвардійцю".

"І окремо хочу подякувати міністру, пану Авакову. Мені здається, це вперше в історії нашої країни, коли міністерство, поліція працювали не на окремого кандидата, а працювали на країну, захищали інтереси України. Дякую всім, дякую кожному", - сказав кандидат.

Нагадаємо, сьогодні Нацполіція, звісно неупереджено,влаштували справжню облаву на громадського активіста, котрий насмілився у центрі столиці агітувати проти пана Зеленського.


"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...