Виглядали, наче портал у пекло: Українські військові потужно вдарили по складах окупантів біля Соледара

Українські військові продовжують день у день ретельно очищати нашу країну від російських окупантів. В районі Соледара захисники України відправили в повітря склад окупантів з боєприпасами, інформують Патріоти України.

Зазначається, що операцію бійці 45-ої окремої артилерійської бригади Збройних сил України ще в лютому поточного року. "Соледар. Мінус склад БК, лютий 2023 року. Можна вічно дивитися на три речі: як тече вода, горить вогонь і як працює українська артилерія", - йдеться у коментарі до оприлюдненого відео.

На кадрах добре видно, що українські артилеристи вдарили точно в ціль – по російському складу з боєприпасами. В результаті там стався вибух і почалася потужна пожежа.

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...

Хрящі й топінамбур: Як Сі Цзіньпін елегантно поставив Путіна на місце

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін за результатами переговорів, що тривали 2,5 години, підписав зі своїм китайським колегою Сі Цзіньпіном 12 документів. Серед них є й угоди про постачання до Китаю російського топінамбуру та субпродуктів із яловичини, ...