Вигукнув "Слава Україні!": У російському відеочаті блогерка натрапила на депортованого малюка (відео)

У мережі поширюється ролик із російського відеочату, на якому українка розмовляє з чоловіком, який стверджує, що перебуває у Чечні. На відео поряд з ним сидів малолітній хлопчик, який на початку вигукнув "Слава Україні", передають Патріоти України.

На запитання жінки про місцезнаходження чоловіка, той відповів, що не розуміє української мови.

Втім, коли дитина, яка знаходилася поруч, переклала питання на російську – жінка усвідомила, що хлопчик розуміє українську мову і, ймовірно, сам з України.

Жінка намагалася дізнатися звідки він, проте дитина злякано дивилася в камеру і майже нічого не змогла сказати. Згодом чоловік запевнив, що дитина з Києва.

На відео за кадром також чути інші голосні чоловічі голоси, які кажуть, що разом "підуть брати Київ". Спочатку в мережі поширилася інформація про те, що, ймовірно, відео восьмирічний Іван Малиновський, який зник у жовтні 2022 року в Херсонській області.

Пізніше у Службі розшуку дітей Магнолія спростували інформацію про те, що хлопець на відео – Іван Малиновський. "Ми ретельно перевірили інформацію, а також зв'язалися з мамою Івана, яка його розшукує. Жінка підтвердила, що на відео не її син, не Іван Малиновський!", - йдеться в повідомленні.


"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...