"Виїхав на концерт Кобзона?" Герасимов не з'явився на параді 9 травня, у мережі - хвиля жартів

Начальник Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації Валерій Герасимов не з'явився на параді 9 травня, який пройшов на Червоній площі у Москві. Це викликало хвилю жартів у мережі, передають Патріоти України.

Користувачі припустили, що це пов'язано з його нещодавнім відвідуванням Ізюма в Харківській області, де тривають запеклі бої. Зокрема, на відсутність на параді Герасимова звернули увагу в Twitter MADSTREKOZA.

"Раніше надходили непідтверджені повідомлення про те, що він отримав поранення під Ізюмом. Чи, може, воно вже здохло?" – припустив автор.

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко також зацікавився причиною відсутності начальника Генштабу на рашистській урочистості.

"Ой, а що це на параді ганьби Валерія Герасимова не було? Застряг у заторі – не встиг? В Ізюмському заторі", – припустив він.

"В принципі, як я й казав, парад ганьби показав, що Валерій Герасимов щонайменше тяжко поранений, як максимум – виїхав на концерт Кобзона", – вважає Коваленко.

"То в нього ж одне поранення в гомілку, друге в д*пу. Ні стояти, ні сидіти не може, а лежачи на животі якось непристойно", "Ймовірніше, п**дять його в підвалі на Луб'янці", – підхопили коментатори.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...