"Виходить, будемо помирати за свій рахунок": Окупант поскаржився, що їх кинули з забезпеченням, і згадав обіцянки Путіна (аудіо)

Російські окупанти скаржаться на те, що їх кинули із забезпеченням. Вони також звинувачують кремлівського диктатора Володимира Путіна у невиконанні обіцянок, передають Патріоти України.

Про це свідчить нове аудіоперехоплення, яке опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Окупант розповідає, що українські захисники успішно вибивають росіян з херсонського напрямку.

"Вчора он Херсон знову х.рачили зі всього, що є. Ну Путін ніби обіцяв захистити, бл., обіцяв відповідь жорстку, але щось нічого не робить. Мі відступаємо по всіх фронтах", – сказав він.

Загарбник також розповів, що мобілізованих росіян кинули з забезпеченням. "Ні обмундирування – нічого немає. Сам собі все купуєш, а вмирати будеш за країну за свій рахунок. Виходить, ох.єнно вигадали. Звичайно, бюджет по швах певно тріщить", – констатував він. Окупант також додав, що Путін останнім часом "жорстко косячить".

Винищувач п'ятого покоління Kaan. Як передова розробка показала слабкі та сильні сторони Туреччини, яка змагається з Заходом за вплив в Європі, Азії, Африці

неділя, 19 травень 2024, 6:15

Винищувач Kaan став свідченням одразу двох речей: технологічного розвитку оборонної промисловості Туреччини, а також вельми великої залежності турецької оборонної промисловості від Заходу. . У лютому 2024 року Туреччина успішно провела перший випробув...

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...