"Виховні заходи" у "високодуховній" армії: На Запоріжжі командир окупантів прострілив коліна солдатам із нової партії "мобіків"

У районі міста Василівка Запорізької області між командиром окупантів і двома мобілізованими виник конфлікт, тому що новоприбулі солдати відмовилися від виконання бойових завдань. У підсумку високопоставлений російський військовий прострілив двом підлеглим коліна. Про цей інцидент стало відомо автору Telegram-каналу "Досье Шпиона", передають Патріоти України.

Деталі він опублікував 1 листопада, а розбірки між загарбниками відбулися кількома днями раніше. За даними Telegram-каналу, вищезгаданий командир – це підполковник Сиркін, який керує батальйоном 429-го мотострілецького полку (в/ч 01860, Північна Осетія). Прізвища постраждалих – Латинін і Квачов.

"Виховні заходи" Сиркін провів, використовуючи свій АКС-74У. Цей інцидент у російській армії намагаються зам'яти.

Автор "Досье Шпиона" додав, що минулого тижня (24-30 жовтня) новомобілізовані військовослужбовці почали активно надходити в розпорядження командирів у зоні бойових дій в Україні. Основні напрямки – Херсонський, Запорізький і Бахмутський.

"Варто зауважити, що багато військовослужбовців, зокрема командирів, які перебувають там, мали позитивні надії на таке поповнення.

Більшість солдатів перебувають там довгий період часу, без ротацій і відпусток. Новоприбулі, за задумом міністерства оборони РФ, мали полегшити військовий побут, зміцнити райони й дати нові можливості для виконання бойових завдань. Але замість обіцяних церберів до них відправили ледве дозрілих цуценят", – йдеться в повідомленні.

Так, більшість нових учасників "спецоперації" або взагалі не отримали військової підготовки, або пройшли мінімальний "курс молодого бійця". Жодного бойового злагодження також не було.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...