Викинули за містом із пакетом на голові: В окупованому Донецьку знайшовся зниклий "депутат ДНР"

Сергій Куц подав заяву в місцеве «МВС».

Під тимчасово непідконтрольним українському уряду Донецьком сьогодні, 4 грудня, був знайдений зниклий вчора «депутат» Сергій Куц. Про це повідомив блогер, який веде канал «Донецький Абориген», передають Патріоти України.

За його даними, Куца о 7:00 викинули з машини з пакетом на голові. Це сталося в районі другого міського ставка. "Со слов Сергея Николаевича вчера днем (03.12.20) на улице Артема, самый центр, район "СкайСити", неизвестные оглушили его электрошокером, очнулся уже в неизвестном автомобиле с зафиксированными пластиковой стяжкой руками и пакетом на голове. Был доставлен через частный сектор в неопределенное здание, предположительно гараж или какой-то бокс. Там, не снимая с него пакета, с ним были произведены беседы. Продержали его там с пакетом на голове 18 часов без пищи и воды", — пише блогер.

Основний інтерес викрадачів склало засідання суду в Ростові: Куц хотів вимагати докази його «екстремізму»: раніше йому відмовили в отриманні паспорта РФ саме на підставі «екстремізму». «Похитители пытались убедить Сергея Николаевича, что в России его никто не ждет, и экстремистом он является изначально за участие в создании „республики“ и разрушение Украины (?)», — йдеться в повідомленні.

Блогер припускає, що особи, відповідальні за перевірку громадян при входженні в громадянство Російської Федерації, сфальсифікували документи, щоб зганьбити сім'ю Куц. «Судебное заседание вскрывает коррупционный сговор, но уже не в непризнанных „республиках“, а и на территории России и с участием российских служащих и чиновников. Группы лиц, все эти годы осознано скрывавших и искажавших материалы и данные о внутренних процессах в „республике“, о фигурах и лицах. Покрывавших беспредел в государстве, грабеж экономики и открыто лоббировавших назначения „своих лиц“ на ответственные государственные посты как в Донецке так и в Луганске. Именно жертвой их корыстного интереса и стала семья Куц, не поверившая на слово „в хитрый кремлевский план“ по построению здесь тоталитарного режима МММ», — вважає «Донецький Абориген».

Наразі Сергій Куц перебуває вдома. У нього не було серйозних тілесних ушкоджень, проте загострилися хронічні захворювання після удару струмом - нібито є проблеми з серцем і з тиском. «Депутат» подав заяву в місцеве «МВС».

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...