Виламали двері і закидали яйцями: Невідомі влаштували погром під час прес-конференції в "Укрінформі" (фото)

Постраждали щонайменше три співробітника агентства, зокрема, керівник прес-зали.
Нападники були у майках із написом "Традиції і порядок". Фото: Фейсбук.

Під час зриву прес-конференції кандидатів у народні депутати у виборчому округу № 50 (Донецька область) самовисуванця Андрія Аксьонова та кандидата від "Європейської солідарності" Сергія Кошукова постраждали три співробітника "Укрінформу". Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Нацспілки журналістів України Сергій Томіленко, передають Патріоти України.

За його словами, постраждали щонайменше три співробітника агентства, зокрема, керівник прес-зали Сергій Сай-Боднар. "Молодики у футболках організації "Традиція і порядок" намагалися зірвати прес-конференцію в "Укрінформі", побили співробітників агентства, виламали двері до прес-центру, закидали присутніх яйцями та зірвали сам захід", - написав він.

Своєю чергою, у прес-службі поліції Києва повідомили, що близько 16:30 до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про бійку на вулиці Богдана Хмельницького. "За вказаною адресою негайно прибули екіпажі патрульних і наряд спецпризначенців. Правоохоронці встановили, що у приміщення забігли невідомі, почали конфліктувати з присутніми, кидали яйця, а потім розбили вхідні двері та втекли. Двох активних учасників події затримали та доставили до відділу поліції. На даний час вони надають пояснення", - йдеться в повідомленні. Зазначається, що наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції, правоохоронці опитують свідків і очевидців інциденту. Вирішується питання щодо надання події правової кваліфікації.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...