Вимагають негайно повернути їх в Україну: Жителі Рубіжного, яких вивезли в окупований Луганськ, вивісили український прапор і влаштували мітинг

Жителі Рубіжного, яких примусово вивезли на територію тимчасово окупованого Луганська, влаштували мітинг. Вони вивісили український прапор і почали вимагати, щоб їх повернули назад. Відповідною інформацією поділився журналіст Сергій Гармаш на своїй особистій сторінці на Facebook, передають Патріоти України.

За даними репортера, депортовані жителі Рубіжного вивісили на будівлі гуртожитку педінституту український прапор і почали вимагати повернення на підконтрольну українській владі територію. Люди влаштували протест і заявили, що окупанти знищили їхні будинки, а тепер змушують жити в гуртожитку і харчуватися пайками.

"Запитав свого джерела в Луганську: "Що з ними зробили? "Відповідь була: "А що з ними зробиш? Там одні жінки, діти і люди похилого віку...". Ось так "жертви українського нацизму" підривають скріпи русского міра зсередини! "Невдячні!", — саркастично підсумував Гармаш.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...