Випробовування 19-м квітня: Президент Зеленський анонсував заходи з пом’якшення карантину, якщо все буде добре

Володимир Зеленський повідомив, що за умови якщо після Великодня не буде великої хвилі захворювання на коронавірус, то Україна почне пом’якшувати умови карантину, зазначають Патріоти України.

"Буде карантин. З урядом 24 квітня ми вийдемо на комунікацію з суспільством. Люди зрозуміють, які заходи карантину будуть пом’якшені.

Частково людей треба буде відпускати на роботу, частково ті галузі, які дуже для нас важливі, будуть відкриватися, частково може бути пом’якшення у травні щодо руху транспорту.

Такі речі будуть, якщо не буде великої хвилі (захворювання – ред.)", - заявив Зеленський в ефірі програми "Свобода слова" з Савіком Шустером.

За кілька годин до заяви голови держави, головний санітарний лікар України назвав рівень приросту захворювань, за котрим можливо послаблення карантину можливо послаблення карантину.

Нагадаємо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин до 24 квітня та запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території країни.

"Чому цього не було?": Костенко розповів про дискусії в Раді щодо демобілізації

вівторок, 16 квітень 2024, 15:49

Однією з найбільш чутливих тем в українському суспільстві залишається питання демобілізації військових. Верховна Рада України 11 квітня схвалила у другому читанні закон про мобілізацію, однак через оперативну ситуацію на фронті із нього вилучили правку...

Ганьба та політика: Зеленський відреагував на ідею розділити допомогу США для України та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 15:37

Якщо Сполучені Штати Америки (США) ухвалять законопроєкт про фінансову допомогу, яка не включатиме кошти для України, це буде ганьбою для світу й демократії, передають Патріоти України з посиланням на президента Володимира Зеленського під час інтерв'ю ...