"Вже у вівторок турборежим може дати право громадянам з паспортами РФ голосувати на виборах і обиратися в парламент", - нардеп від "ЄС"

За словами Вікторії Сюмар, також в порядку денному законопроект, який передбачає нову статтю Кримінального кодексу - покарання військових керівників.

Вікторія Сюмар. Фото: соцмережі.

Нардеп від «Європейської Солідарності» Вікторія Сюмар в своєму блозі пише, що «турборежим» в гірших проявах повертається, інформують Патріоти України.

Вже у вівторок в порядку денному законопроект про громадянство, який фактично узаконює подвійне громадянство (2590). У тому числі і російські паспорти, видані в ОРДЛО, тобто, дає можливість всім з російськими паспортами голосувати на виборах в Україні і навіть обиратися до Верховної Ради.

За словами Вікторії Сюмар, також в порядку денному законопроект, який передбачає нову статтю Кримінального кодексу - покарання військових керівників, в разі, якщо їхні підлеглі «ведуть агресивну війну».

Нардеп зазначає, що це такий собі черговий крок в стилі «треба просто перестати стріляти», правда тільки з нашої, української сторони. Уявити скільки життів може коштувати цей закон поки важко. Також «слуги народу» хочуть на законодавчому рівні взяти під контроль комісію з відбору директора ДБР. Ну, і вже звично в порядку денному жодного актуального питання по коронавірус і підтримку економіки.

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...