"И никто даже не сказал нам "спасибо!": Російський посол у США заявив про відведення військ із регіонів поблизу країн Балтії та Східної Європи (відео)

"Російський посол у Вашингтоні Антонов сьогодні: "Мы много сделали, чтобы отвести войска из разных регионов, очень близких у странам Балтии и странам Восточной Европы, мы отвели много военных из Калининградской области. И никто даже не сказал нам спасибо!", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Прикро, що НАТО такий невдячний! Росія посунула війська на цілих 250-400 км - з Придністров'я (упс, ні, там все лишилось), з окупованого Криму (гм, туди навіть ядерний арсенал притягнули), з Білорусі (знов ні, контингент серйозно збільшився, а сьогодні заявили, що не припинятимуть "спільних військових навчань РБ і РФ", котрі мали тривати якраз лише до 20 лютого), "багато військових з Калінінґрадской області" ("багато" в цьому випадку це скільки - пара автобусів?). І все це відвела на кордон з Україною! А натівська воєнщина навіть не подякувала.

Хороший привід збільшувати присутність на українських кордонах до 100, 130, 150, тепер вже американська розвідка каже про 190 тисяч російських військових. Хоча Кремль і це називає "зменшенням контингенту" в офіційних заявах. Але вони все ще чекають подяки. І від нас також, мабуть".

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...