З архіву ПУ. Біля Київського національного університету проходить акція протесту проти повернення Портнова (фото)

Який сенс вчитися конституційному праву у викладача, який п‘ять років тому поставив рачки як Конституцію, так і конституційні права громадян на догоду узурпаторові, - заявляють протестувальники.

Протест студентів КНУ проти "професора" Портнова, крім емоційного складника, має абсолютно виважену та зрозумілу логіку, передають Патріоти України 20 червня 2019 року.

Який сенс вчитися конституційному праву у викладача, який п‘ять років тому поставив рачки як Конституцію, так і конституційні права громадян на догоду узурпаторові, а сьогодні марить у соцмережах чистками, спецтаборами й іншим тоталітарним паскудством.

Це як вчитися хірургії в лікаря, який умисно зарізав пацієнта на операційному столі й публічно цим пишається.

Я вже не згадую озвучену в перехоплених СБУ розмовах російських чиновників інформацію щодо причетності Портнова до так званого кримського "референдуму" – правоохоронці не знайшли або не схотіли знайти доказів – ідеться винятково про конституційне право та про обґрунтоване несприйняття студентами конкретної персони, яка була одним із облич репресій.

Бачу, Портнов пише, що підтримує будь-який протест. Такий собі жарт. Адже ми чудово пам’ятаємо його "підтримку" протестів, і чого вона нам вартувала.

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...

Росія готує новий наступ: Наступні 5-8 місяців можуть стати вирішальними в війні в Україні, - The Economist

четвер, 28 березень 2024, 9:55

Протягом найближчих кількох місяців, російська окупаційна армія може посилити свій наступ. Водночас Україна зіткнулася з проблемами зі зброєю, мобілізацією та будівництвом оборонних споруд, передають Патріоти України. Про це пише The Economist. Українс...