З архіву ПУ. "Брудна білизна" Зе-команди: Пранкер "Джокер" "розвів" топ-чиновницю Мінінфраструктури, яка потрапила в секс-скандал, на зраду міністра Криклія (фото)

Пранкер "Джокер" оприлюднив листування з заступником міністра інфраструктури України Олександрою Клітіною, що потрапила в гучний скандал, приводом для якого став той факт, що вона нібито отримала посаду через ліжко. Його він опублікував в Telegram, передають Патріоти України.

В ході листування пранкер "виловив" у Клітіної інформацію про те, що нібито президент Володимир Зеленський збирається зняти з посади міністра інфраструктури Владислава Криклія. Крім цього, її дуже обурює той факт, що міністр наблизив до себе секретаря міністерства Андрія Галущака, на якому, нібито "взагалі клейма ніде ставити" (Клітіна, нібито натякає на любов Галущака брати хабарі, - прим. ред.).

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...